Sewaan barang

11 March 2012

light snow

sebelum datang korea, aku cek lah forecast hari hari..berharap akan ada snow
tapi harapan punah..sebab bila kami datang..suhu dah tak minus..
sedih

hari ini dimulakan seperti biasa..lepas subuh crawl atas katil
sungguh jatuh cinta dengan selimut yang warm
even mandi pun tak terlintas dalam hati ekekeke
bangun pagi cari makanan
bersusah payah bawak dari malaysia. haruslah makan sepuasnya
hari-hari makan roti ngan biskut je
so heavy brunch for today la pulak kan

lepastu jiran sebelah knock pintu..kata harini snow
SNOW??aku melompat dari katil
patutla malam tadi balik dari downtown rasa sejuk gila..
sampai semua lemak beku
nak becakap pun takleh sebab lemak bahagian pipi keras
terus google


alaaaaaaaaaaaaa~
disebabkan lebih mencintai katil dan selimut
maka terlepas snow
(TT)



tambahan secara tiba tiba bila tiba tiba teringat....*sigh~*

yogurt beri yang di letak d koridor sebab kat luar je suhu minus macam dalam fridge


maka.......
 yogurt stoberi ini telah terjun secara paksa dari tingkat 5 akibat angin kuat 32km/h
2150won terbang begitu sahaja (--")


R.I.P dear yogurt

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun kelapa