Sewaan barang

02 April 2012

Banana milk dan experiment

bila takda kerja or pressure.. 24/7 itu aku sia siakan
bila presure menimbun..24/7 itu rasa tak cukup!!

24 tahun hidup.masih failed
 fail dalam membahagikan masa
apa nak jadi taktau

banana milk ini sedap sangat

melaporkan secara live
currently at nano-material engineering lab level 6
dengan bertemankan banana milk..gigih buat experiment sambil tengok family outing
gigih la sangat hewhew (--")
(buat tak tau esok test reading hangeul.kill kill die die)

tapi best je buat experiment kat sini.ramai ohh..depa ni style balik pukul 2 pagi.datang balik 9 pagi. monday till friday. memang spesis burung antu. bilik dorm tuh just untuk tido je.so taklah scary lepak lab malam buta pun. bila tengok student rajin rajin belaka.insaf sekejap.jap jela..balik bilik melghoooo khatam cite korea..salahkan internet super laju tak payah buffer tengok muvi online hew hew

tapi sabtu ahad, salu je penuh kotak piza and botol arak kat tempat pembuangan sampah
weekend buat apa lagi..parteyhhh bebehh~
memang style student disini begitu

baiklah. masa untuk pulang. pukul 12 dah oi. mak kata tak elok pempuan keluar malam
kbai





1 comment:

  1. pergh, bestnya boleh buat lab smpai pagi..kalaulah kat lab aku ni selesa n mcm tu, dh buat dh..hahaha..

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa