Sewaan barang

25 April 2012

windy wednesday wandey wawawa

tajuk kurang siuman
orang masih siuman
ini kisah beberapa buah perbualan di kafeteria GIST


perbualan 1
warga A :I don't know why I sleep so strong everyday
farae : "......"(dalam hati.so strong?)
warga B : Phara..she sleep so strong~ (sambil angkat kening dan buat muka sarkastik)

*laugh burst*

perbualan 2
warga B : can u eat pizon
farae : what pizon? (dalamhati: piza ke?)
Warga B : pizon. like this (sambil mengepak ngepakkkan tangan)
warga C : I think they can eat pigeon
farae : (dalamhati: oh pigeon kehhh~) 

perbualan 3
warga A : Farah what are u doing?don't drink that. u'll be gold!!
farae : "...." blurr tengok si A..aku buat apa?temgok kolam ni je pon
warga B : what is gold?
warga A : like this (sambil mengangkat dua jari di kepala)
farae : "(T__T)" 

maksud dia GOAT.. *tapi apadia minum air kolam jadi goat?*

walaupun perbualan mereka ini sangat menggeletek pankreas, tapi mereka ini insan excellent...sapa kata engineer tidak kelakar?HEH




bakal merindui mereka so strong selepas 3 bulan (T_T)


bersama mereka selama 2 bulan ini sangat fun!
mereka penglipur lara pengubat jantung hati yang duka akibat tak makan ayam 2 bulan.
malah termakan babi akibat tidak berhati-hati *Ampunkan hamba mu ini*
lagi sebulan untuk ditempuhi tanpa ayam
sebenarnya bukan lah isu ayam menjadi topik utama aku nak balik mesia cepat
isu utama haruslah untuk berkahwin

kena tipu

hehe

haruslah untuk menghabiskan segala projek research tergantung tak bertali
aku risau. kalau aku tak berjaya, para pemberi scholar akan murka lalu menarik semua scholar
macam mana mau teruskan kehidupan?kalau rakan taulan dengar.haruslah mereka menjawab
"kawen jela weh". ewah. cakap ibarat aku kawen dengan hartawan je. 

aiseh..reaction menjerit minta perhatian
mungkinkah tahun depan anak pula menjerit mintak perhatian?
keh keh keh


sekian. bye







3 comments:

  1. hahhaha..Pharah, lately ni asyik cerita kawen je..aish, ada rhsia bsar ni..hahah

    ReplyDelete
  2. monomer kak farah dah menjerot2 dah cari pasangan haha

    ReplyDelete
  3. tikah-*angkat sebelah kening* hehe

    alamak.monomer mana yang teruja sgt tu?

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa