Sewaan barang

26 May 2012

basikal beli di korea? gila ke

sekarang aku rasa aku ada masalah kekeliruan identiti di alam maya
pernah aku mention yang sims social itu puaka bukan?
maka haruslah aku memegang 3 akaun berbeza untuk memenuhi kehendak request2 yang macam %&$
sekarang nak log in fb guna email ayah masuk password salleh. apakah?
nasib baik password mak ayah aku sama. sehati sejiwa katekan~
so nak login acc blog sendiri guna password salleh juga. asek error je.mati2 ingat terlupa password
rupanya salah password (--")

mukadimah je ni. hehe. nak cite pasal beskal lagiiii~
semalam(jumaat) masa nak beli eskim kt vendor machine lalu tepi bilik pos
tertengok kat line 5xx ada kotak bimax beso gedabak. hati berdebar2. itu ke?besarnya kotak??cane aku nak bawak g pejabat pos??

Ini style dorm kat korea terima barang, semua sumbat satu bilik ikut level. bilik aku level 5

Sah, milik cik puan sri dato dr farahain mokhtar, room 519

tolong bayangkan aku angkat beskal ni naik tingkat 5. thank u lift. u save my life. naik tangga jenuh weh. masa nak naik lalu kat student lounge...student lain semua tengok dengan muka "dah kenapa budak tu bawak basikal masuk bilik". malu hokeh. uish baru tau pemalu juga aku ni


ni la mesin pebret. eskim!! teka mana satu febret aku?ngeh3

sampai bilik terus buntu. makan aiskrim dulu sambil otak putar2 pikir cara penyelesaian masalah(hajat nak makan eskrim sambil tengok movie)..ish..nak sumbat dalam beg beroda and bawak g pos opis tak logik plak. kotak besar sgt nih. nak panggil dhl service..300,000!!dabel harga beskal. itu idea gila
akhirnya aku buka kotak, pasang beskal tu. usung g pos opis, lipat balik, bungkus balik, masuk kotak, sealed. okeh..itu yang terbaik (fuhhhh!). gigih sangat kan

sebelum

selepas. fuhh!

lepastu bingung mana nak buh beskal nih. haha macam orang tak betol je aku masa tuh. maisa nampak tengah jalan ni die pancung aku kang. dia kat lab lagiii. cane ni cane ni (tawaf bilik)

 maka kita campak je kt koridor
duduk situ diam2 sampai hari selasa

begitulah kisahnya sebuah basikal...... member aku kata aku crazy. haha. katalah apa pn..nak wat cane kt sini murah gila kot... eh bukan murah nih. mahal bg aku!tambah lagi sikit boleh beli beg jurulatih (coach) kat mak aku satu *ngeee sori momi taun ni tak mampu lagii

mahal.tapi murah dari malaysia. got it?kt mesia harga die fuuuuuu~bila aku cakap kt mesia harga die triple paling murah, terus diorang setuju aku beli ngeh3.tapi masih kata aku gila (-__-)

update : gila pun gila lah. ayah aku hepi gila. aku puas

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun kelapa