Sewaan barang

08 May 2012

etude house product harga murah

lai lai..panas..panas..~hehe

ada sesapa berminat dengan produk etude house?murah murah
lagi murah di pasaran mesia (harap-harap begitulah :P)
murah rm10 lagi tuh.ada certain produk jimat sampai RM20.oh wowee
anda boleh jimat secara maksimum~!

For example

Proof 10 eye primer

Malaysia price : RM29.90
Niaharaf's price : RM19.00

apekebenda nih??haa kalau korang pakai eyeshadow, ayeshadow tu ilang dalam sejam dua kan?kalau pakai menda alah ni, eyeshadow tu stay sampai 10 jam gittew(cewah. cakap pasal makeup ko skg farah..reti ke~)..ataupun anda boleh baca blog review budak nih.bagus dah dia ekspleng.lagipun aku malas nak eksplen (sebenarnya tak reti.biasalah tuu)
klik sini>>>Proof 10 eye primer review. Dia compare dengan product terhangat-dipasaran-UDPP lagi tuh~

product etude house ni qualiti bagus dan harga berpatutan. comel gilaaa pulak tuh~~rasa nak borong semua bila masuk etude house..walaupun tak reti makeup sangat..haha. tapi sebab comel gila..gatal je tangan nak beli.ngee

so sapa mau angkat tangan! 
lepastu search lah kat SINI product apa mau,
then email link itu ke email ini >>farahainmokhtar@gmail.com
nanti aku bagi price. kalau setuju, kita on..deposit RM5 saja..
tapi barang akan dipos pada 4hb june 2012 ye..kalau dah post out, no postage tu akan diberitahu
tapi kalau abang posman tuh buat salah, maaflah. cek tak dapat nak nolong~
tapi salunya sampai. setakat nih aku buat jual2 online tak pernah ada kes barang tak sampai lagi :)

nape nak deposit plak?barang tak dapat lagik??sebulan plak tuhh~
sebab nak secure barang tuh ada tuan punya ler..kang beli2, orang tu cabut lari..sapa nk tanggung rugi..
kalau agak agak takleh nak tunggu..tak pa lah..boleh gi laju laju kat etude house dan beli :)

eh..muka takleh pecayaaa???
ehh...sentap mak tau~jangan risau, penjual nih boleh dipercayai kerana beliau beragama islam yang melarang penipuan secara terang terangan.malah memiliki hati yang baik, jujur, amanah, fatonah ..sudah..sudah....


selain etude house..nak brand lain pun boleyh...kita layankan aje..hehe
tempahan adalah limited kepada duit pembelog. sedih ni..duit sikit je..
sebab tu kena carik duit lebih nih (TT)

link-link yang boleh di usha waktu lapangan terbang (^^)

ETUDE HOUSE (FB Malaysia)
THE FACE SHOP
NATURE REPUBLIC
TONY MOLLY




8 comments:

  1. salam. nak tanya, kalau nak order. kena bayar dulu @ tunggu stok ada?

    ReplyDelete
  2. saye mencari online supplier tok etude skincare..ad kenal sape2x x???

    ReplyDelete
  3. salam . sekarang nie order masih dibuka ke

    ReplyDelete
  4. Hi ,

    Cik boleh dapat Etude House online jugak di www.cathyjoy.com .

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa