Sewaan barang

14 July 2012

Etude house, the face shop, tony moly, nature republic, skin food

Assalamualaikum,

woh tak sangka ramai yang minat etude product ye?memang kedai dia comel giloss. masuk kedai tu feeling gegirl cute je. disebabkan masih ramai yang bertanya pasal etude product, aku nak let go few product yang tak terhabis pakai.. bukan etude je, the face shop, nature republic, tony moly, skin food..

originally from korea. so semua pun tulisan korea.tak paham??takpaa.. kita sesah je haha.lepastu ada beberapa pek kecik kecik nak bagi free nih. sesuaila nak try2 sebelum beli size besor. nak tau lebih lanjut boleh google sendiri review product tu. kalau akak(sedor diri tua) rajin akak bagi link review org ye

1) ETUDE moistfull skin care kit
RM15
moistfull white cleansing foam(20ml)
moistfull white first essence (15ml)
moistfull white spot treatment (5ml)
moistfull white cream (5ml)




2) Etude on air kit
RM10
real art cleansing oil moisturizer(25ml)
moistfull collagen cream(10ml)
golden ration fcae glam(5g)


3) Innisfree cucumber mask
RM5/pc

 4) Etude house pomegranate mask
rm5/pc

5)SKIN FOOD aloe mask sheet 
RM5/1pc


haa...sapa beli barang2 diatas, boleh pilih barang bawah ni percuma

ETUDE collagen moistfull cream

TONY MOLY floria set
whitening toner (10ml)
whitening emulsion (10ml)

energy foam cleanser
whitening cream
whitening capsule essence

nutra energy miracle serum

etude BB cream bright fit SPF30
anti-wrinkle, anti-darkening n whitening 

The face shop sun protection 

SKIN FOOD egg white pore foam



ataupun nak borong semua dengan harga RM35 ($_$) , sapa cepat dia dapat hohoho
boleh emailkan sebarang pesanan atau pertanyaan di farahainmokhtar@gmail.com

SOLD OUT. tq buyers!

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun kelapa