Sewaan barang

09 July 2012

SHINISTAR lip balm from ETUDE HOUSE for sale

Anda peminat-kipas-susah-mati(die hard fan) kumpulan shinee??

Saya menjual lipbalm shinistar dengan harga RM25 (include postage)..semua ada 5 color. exclusive dari seoul, korea. etude house claim that this is limited edition shinistar range sebab setiap tin lipbalm ni ada signature artis tu.so siapa peminat kumpulan shinee memang tak haruslepaskan peluang ni la...cepat! siapa cepat dia dapat harga murah.hee

semua ada 5 colors
mana satu jejaka idaman anda? (>,<)

kena guna sampai habis dulu baru boleh nampak sign artis tersebut ye..agak agak tak sabar boleh koren n pindah lipbalm tu ke bekas lain..hoho


Kalau nak beli kat counter etude terus pun boleh dapat lagi murah..tapi kena beli rm120 above baru boleh beli lipbalm ni dengan harga rm16.95. kalau takda promo boleh beli dengan harga rm33.90 ye :P


sebarang pesana, pembelian atau pertanyaan boleh disalurkan terus ke farahainmokhtar@gmail.com

SOLD OUT. tq buyers :)

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun kelapa