Sewaan barang

18 October 2012

Wedding rakan taulan

oh i need vacation. ceh macam bertungkus lumus je kerja padahal biasa biasa je. perubahan hormon mungkin buat aku mengada nak stress

sebab tak dapat bercuti maka rujuk balik album lama. kawan ai kahwen yuu. kt jempol. aku ingat jempol ulang alik kejap je.  40minit HAHA hamek kau..naseb baek jejaka(roshdi and mirul) yg drive....aku? krohh krohh kat belakang. aku terpaksa admit yg mereka ni sebenanya caring gitew cos aku masatu perubahan hormon maka jalan jauh buat perut memberontak. pening nak muntah macam pompuan pregnant je gaya padahl tidak. eh mestilah tidak. aku tak kawen lagi pfft~!

ko tau apa diorang buat bila aku nak muntah? belikan gula-gula, buka kan tingkap, ambil bantal kat bonet. Bantal stoberi tu makwe si roshdi punya okay. Nasib korang tak usap belakang je, kalau tak aku bagi free flying kick. Tapi dalam caring tu, aku rasa nak sumbat stokin mulut sekor-sekor. dok buat lawak cakap tak henti. Lepastu kutuk aku. so takdela caring sangat HAHA

zatiss n sarol 's wedd. cun gile selim kawan aku sampai ternganga driver aku yang dah bertunang tu ekeke

macam good good je kami reunion ni kan.

tapi sebenarnye...

sama jek perangai kepochi

gosip liar

and 

heh. malam tu karok samapi 1 pagi omaigod bakal mak metua tau tak jadi buat menantu

.............



melake pule kiteeew

kawen labmate,achik n wife.tadaa
erk? mana pengantin?

gamba bersama mereka takdak sebab guna kmera aku. kmera aku taktau mana letak. Takpe yang penting, makanan sedap, perut kenyang gila. Hati senang. Macam orang bawah ni

eh. sapa nih?
haha muka hepi makan kenyang sedap apelagi kau nk anak gajah oi


 mestilah food lagi yang anak gajah mahuuu.hoh. klebang yang di war warkan JJCM. oklah
tapi kt umah aku lg sedap. sory klebang CCS

 walaupun kereta sadin, kami tetap hepi
 lalu bergambar kenangan di tugu A famosa. Macam tak sesuai guna words "lalu"
 dan bermula lah xtv kurang siuman


sungguh tak senonoh pakai baju kurung buat perangai ni

tak faham mengapa ini perlu







lebih tak faham kenapa ini perlu
muntahlah tak kesah pon huahua


2 comments:

  1. ok sadis bila korg xnmpk ktorg dh smpai time kompang tu..nampk x kami kat blkg tu??korg nmpk pengntin je..hahahah...
    ko memg kepochi fara..kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. sianya..sory pengantin watak utama hehe

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa