Sewaan barang

20 February 2013

Dulang hantaran untuk disewa

Recent update December 2013
Assalamualaikum

Kepada penyewa dan bakal penyewa, sewaan masih diteruskan seperti biasa. Anda akan berhubung dengan saya walaupun saya sekarang di london. Urusan pengambilan hanya akan dibuat di rumah parents saya di Seksyen 4, Bdr Baru Bangi oleh kakak saya. Maaf atas sgala kesulitan

Sekiranya anda ada masalah, boleh hubungi saya +447404160785 (watsapp)

Assalamualaikum

sebab malas nak buat blog baru just untuk aktiviti sewa-menyewa barang..maka kita bubuh je dalam blog personal..pun bolehh..

ok straight to d point, ada 10 dulang untuk disewa. daripada dibiarkan begitu saja kat tepi sudut hujung rumah, baiklah dulang ni berbakti pada tuan dia ekekeke

ada dua jenis dulang, sila baca detail beserta gambar di bawah ye


TYPE A : labu (sewa rm7RM5/week)
sesuai untuk buh cincin. ada seketul je. sweet ala cinderella konon nya..huahua
warna kulit : putih

Qtty : 1
Size : 
tinggi 9"
lebar 10"
diameter tapak bulat 6"






TYPE B : segiempat (sewa rm8RM5/week per pc)
yang ni ada 3 size, setiap size ada 3 pcs..so total ada 9 pcs
warna kulit : silver bertahtakan batu bling bling. corak kerawang

Qtty : 9 12 (bukan 9, 12 rupanyaaaaa)
size :
small- 8" x 8" x 2" (4 ketul)
Medium- 9" x 9" x 2" (4 ketul)
Large- 11" x 11" x 2" (4 ketul)







Sapa berminat sila email direct to farahainmokhtar@gmail.com . InsyAllah saya check email setiap hari boleh reply cepat. kalo nk sewa ke nak tanya detail sila lah email jangan segan silu. jangan komen kat post. sesungguhnya akan di ignore sebab tuan blog malas buka blog ngeee. papehal email je *kalau email tak balas maybe masuk spam. ramai yang email masuk spam sebab tu tak reply..soryyyy~
so boleh reach tru FB jugak https://www.facebook.com/farahain.mokhtar (ok FB pun kekadang masuk OTHERS, bertuah). takpe I'll check both

adios

eh...wassalammm


5 comments:

  1. SAYA NAK SEWA DULANG.
    TOLONG CALL 0173170442

    ReplyDelete
  2. saya nk sewa bantal n karpet...saya dh msg kt fb awak

    ReplyDelete
  3. sy nk sewa untuk majlis dlam bulan 12,2013
    available lg x???
    zamshah2010@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Salam. Sy nk tanya fsl dulang hantaran. Nikah pd 16/9. Tlg email sy details at hilwa.rahman@yahoo.com
    Thanks.

    ReplyDelete
  5. salam..by nk sewa dulang hantaran..blh sy taw lokasi awk di mana..??

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa