Sewaan barang

18 July 2013

Bunga untuk disewa

Recent update december 2013
Assalamualaikum

Kepada penyewa dan bakal penyewa, sewaan masih diteruskan seperti biasa. Anda akan berhubung dengan saya walaupun saya sekarang di london. Urusan pengambilan hanya akan dibuat di rumah parents saya di Seksyen 4, Bdr Baru Bangi oleh kakak saya. Maaf atas sgala kesulitan

Sekiranya anda ada masalah, boleh hubungi saya +447404160785 (watsapp)

Assalamualaikum,

memula nak cakap, this is my first post after married. hehe Alhamdulillah

Merujuk kepada tajuk diatas, yes. we do provide bunga plastik as for hiasa hantaran with affordable price (jimat oh,hoorayh!)

Tapi bunga adalah limited dengan apa yang ada je. So bunga yang available untuk disewa adalah...

*drumroll*

1) TYPE A : Hydrangea (pink + purple)
Quantity : 10 jambak pink, 10 jambak purple
Harga sewa : rm2/jambak
Advice : satu dulang need about MINIMUM 2 jambak -dulang kecil / 3 jambak - medium & besar. Kalau nak buh lebih pn takpa. Adalah wajib mencampur warna bunga bagi menaikkan seri dulang hantaran. And this is one example for the dulang hantaran yang siap

Sorry, OP tak bagi lagi gambar so takda gambar dulang hantaran siap gubah yang lagi quality daripada ini
In the picture: dulang size small, 2 jambak hydrangea (pink 1 + purple 1), 3 kuntum bunga white colour (include belakang dulang, and satu bunga rumput warna purple (taktau apa namaaa)


2) TYPE B :  chrysanthemum (white)
Quantity : 20 kuntum
Harga sewa : rm1/kuntum

3) TYPE C :  Rose (white)
Quantity : 20 kuntum
Harga sewa : rm1/kuntum

4) TYPE D :  Rose (red)
Quantity : 10 kuntum
Harga sewa : rm1/kuntum

5) TYPE E :  Sunflower (white)
Quantity : 20 kuntum
Harga sewa : rm1/kuntum

*gambar bunga bakal diupload nanti

How to sewa?
1) pilih bunga + kuantiti
2) email me : farahainmokhtar@gmail.com or do PM on my FB https://www.facebook.com/farahain.mokhtar to confirm date availability
3) Bagi detail such as NAME, TARIKH SEWA, NO TEL
4) Datang untuk ambil dan pulang item di ECONSAVE reko sentral, bdr baru bangi
http://my.locatedat.com/map/selangor/econsave-reko-sentral/401811/#


* T&C applied. Deposit RM10 needed to lock the date. Security deposit for each item are required. PM for details

RM10 deposit tu tak dikembalikan. harap maklum

1 comment:

  1. aaaaaaaaaaa bila kawin ni farah??
    barakallahufikum :)

    semoga berbahagia in sya Allah.
    pssss kak sha follow awak kat insta hihi.

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa