Sewaan barang

04 August 2013

bantal ottomen dan kain bulu untuk disewa

Recent update december 2013
Assalamualaikum

Kepada penyewa dan bakal penyewa, sewaan masih diteruskan seperti biasa. Anda akan berhubung dengan saya walaupun saya sekarang di london. Urusan pengambilan hanya akan dibuat di rumah parents saya di Seksyen 4, Bdr Baru Bangi oleh kakak saya. Maaf atas sgala kesulitan

Sekiranya anda ada masalah, boleh hubungi saya +447404160785 (watsapp)

1ST : Kain bulu (sewa rm25RM20/week, beli rm90 include postage seluruh Malaysia)
kain ni dia tebal sikit, sayang nak jual sebab boleh deco rumah. tapi masalahnya nk deco rumah takde HAHA. 

*kain bulu nampak macam pendek dalam gambar tapi sebenarnya panjang sebab dalam gambar tu dah lipat separuh

Qtty : 1
warna : putih
size : bidang 45", 3 meter

2ND : Bantal ottomen (sewa rm40RM30/week)
comel nama die tatau kenapa orang kata ottomen. bantal ni boleh guna untuk nikah atau tunang

Qtty : 2
warna : putih, ada diamond bling bling
Diameter : alamak lupaaa..


ok admit malas buh gambar banyak buat 2 in 1 trus hewhew
sila klik untuk tumbesaran
membesar bagai johan






*T&C applied

4 comments:

  1. hi...maaf nak tanya...kain bulu bulu tu nak jual tak..saya berminat nak beli...ngee

    ReplyDelete
  2. Alamak lupa. rasa macam kt semua house, kt jln TAR KL. tingkat 3 kot. ada kedai nama bright sail. RM30/semeter. kalau tak salah laaaa~

    ReplyDelete
  3. bantal ottoman tu 2 biji = RM30 ke kadar sewaannya?

    ReplyDelete

  4. Dear,,sewa bantal ottoman tu 2pcs rm30 ke?? Boleh emel kan saya quotation ke neename2208@ymail.com

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa