Sewaan barang

17 December 2013

December di UK

Tak tahu mengapa tiba-tiba menulis.ngee

Assalamualaikum

Disember di London wajib lah sejuk. Tapi tak sampai tahap berkepit dengan heater. Aku masih boleh pakai shorts jalan2 dalam rumah. Laki aku je macam orang pantang, dengan baju tebal, socks, minum hot drinks. 

London bridge? eye of london?

Apatu? haha. tak pernah pergi ok. tak keluar pon. aku tak larat. Setakat p beli barang je. Tu pn setiap 10 min duduk. Tercungap macam orang lari 100m. Padahal baru jalan 10 minit. Sabor je lah kan. sebulan pertama macam2 dugaan datang. sebulan kedua tempoh recovery daripada stress. Malas nak cerita, orang yang dekat di hati jauh di mata je yang tahu. Aku cuma mampu doa baby dalam perut ni sihat

say hi to Salleh Jr!


Ala baru dua bulan pon duduk sini. kalut nak berjalan dah kenapa. siapkan tesis kau dulu

Disebabkan nak Christmas adn new years eve, maka sale melambak kat UK ni. Kalau dah perempuan~
HE HE HE
Aku selalu ushaaaa je website yang jual barang baby murah2. Bukan banyak duit pun nak beli mahal2

Bakal ibu melahirkan, ayuh nganga bersamaaa~

Jap. ke ayuh membeli bersama? ekekeke. 

Dulu kalau kat Malaysia selalu aku rasa nak cari sesapa yang boleh pinjamkan alamat dan pos ke Malaysia. Sebab boleh beli banyak2 and combine pos and murah maka jimat! (weh bukan barang baby, dulu barang zaman remaja gitew macam jam kasut wallet bag. sekarang? beg pon nan hado)

Tiba-tiba nanti aku buat bisnes beli n pos barang ke Malaysia. Amacam, ok ke tak ok?

hmm~



1 comment:

  1. pm set ni dgn warmer...wassap 0173421824

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa