Sewaan barang

10 December 2013

1st trisemester : hard to breath

amboih tajuk kemain..haha..

But its true, seawal 9 weeks, nothing happen. I feel ohsem (awesome). Best gilaa..nak makan apa semua tarik husband..rasanya masatu bulan puasa..siap majlis bertandang sebelah husband pakai heels pagi sampai petang...rilekkk je

ni je gambor dalam phone, tu pun crop

JJCM sangat dari bangi sampai ke shah alam..mengidam punya pasal
oh kerabu mangga chee meng
Sebab belum ada morning sickness, makan mentekadarah macam hape
tudung senget pun fedulikk



ohsem la sangat kan.......
Minggu ke 9, penderitaan bermula. Elok je husband fly ke London, aku muntah merata-rata. kotor bunyinya..haha..muntah sepanjang masa la maksudnya tuhh. Ubat apa, makan apa..semua keluar balik. Fobia nak makan. Mak aku nag sebab aku melayan sakit..huahaha..ayah aku jenis sentimental.. sedih bersama-sama..layankan je anak ini..

Week 13, masatu dah kat London tak silap..dah masuk 2nd trisem, ingatkan makin elok. Makin dasyat adalah. Muntah darah setiap hari. Mampu? tak..tak mampu..jalan pun nak merangkak je..macam cite the ring..bayangkann~huahahaha

thyroid level naik (entri disini)

tapi tak boleh buat apa. Sebab masatu proses register NHS ambil masa, even cakap tengah pregnant, a month after register baru dia bagi appointment..dah lambat dah..dapat throid storm..bagus sangat..

masuk bulan ke-5, baru okay sikit..2 bulan jugak menderita..amboih menderita~over 


Husband ni la tolong buat semua, kesian..hari-hari makan telur goreng buh kicap je..











No comments:

Post a Comment

terima kasih daun kelapa