Sewaan barang

19 March 2014

Mothercare sale! harini je!

based on entri lepas..ada sebut pasal beli baju dekat mothercare kan?
Dulu I thought mothercare kedai baju affordable..sebab masa beli..baju dia 1-2 pound je selai ( dalam  RM6-RM12). Pengetahuan harga barang bayi ni memang limited. Tak pernah jadi mak kan..ekeke

Rupanya baru tahu..dekat mothercare malaysia adalah sangat mahal (T_T)

so sekarang tengah mid season sale..even send to Malaysia, harga still murah
Kalau nak beli baju secara pukal (more than 20 pcs), kita kawtim dalam emel
kalau nak beli selai2, boleh usha harga kat bawah. so..siapa nak buat preorder?
harini je tau..







email mefarae@gmail.com selagi stok masih ada~

1 comment:

  1. Assalamualaikum. hehehe tak beli kot. suami bebel baby tak keluar lagi, macam2 baju nak beli. hihi happy shopping ya ~~~

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa