Sewaan barang

26 May 2014

eh, busy membesarkan bayi

sampai belog jatuh tangga terbawah to-do-list..
jap......

takde dalam tudulis pun!
nampak benor ada belog sekadar tempat membuang masa senggang

masa pregnant..tak larat buat apa..mengada sangat kann..so memang hadap belog orang je keje. padahal tesis tak siap hoi

lepas deliver, setiap masa bermanfaat gitu. cewah

busy sangat ke ada baby?
tak pun..apa susah jaga bayi..seorang pulak tu..kalau kembar haru la kot..sorang teriak, sorang lagi folo teriak..kalau direct bf..woh..busy busy

jaga bayi ni..bagi cukup semua..diam lah dia..Alhamdulillah anak ini tidak membawa masalah..kadang2 je mengada. bapak dia batuk..dia nangis..ape ke aneh..mimpi ngeri kot..tapi nangis kejap je. diam sendiri sambung tido.

kadang2 je mengada selalunya mudah.
Terima kasih Allah :')


tak bedung betul2 pun..just lipat selit..

sejam kemudian..

bila bayi tidur, masa tu la kita nak buat housechores..masatu la kejar2 nak makan..
masaalah utama..

bayi tidur mak pun tidur

baru lepas beranak badan penat tau. penat2 pun sempat jual nasi lemak hehehe..
cuba suruh lelaki mengandung. aku banyak kali tanya husband..nk rasa tak? jawapan yakin TAK haha..lepas beranak..which dia tengok semua proses..lagi la dia kata TAKNAK..aku beranak dia yang nangis..hahahaha..eh tak lawak lah

ada baby ni penat. yes. regret? lansung tak. blessed lagi adalah

eh rindu bayi berambut ni. sekarang dah jadi abang jebat foo


jom, cerita masa berpantang!pantang time musim winter ni mencabar jugak lah..dah semua kena panas tapi luar sejuk..


krohh..krohh *tido*



2 comments:

  1. amboih tidur..eeee geram je nk gomol2 budak time tido

    ReplyDelete
  2. hai, selamat berkenalan, i dekat manchester, x sabar nak tunggu cerita pantang u, boleh buat panduan nnati =)

    ReplyDelete

terima kasih daun kelapa