Sewaan barang

08 July 2014

hi Malaysia!

Assalamualaikum,

short update. kami tiga beranak dah balik Malaysia for good!

mihmihmih

order barang UK-MALAYSIA
 2 weeks before and 2 weeks after memang sangat memenatkan. terlaul banyak benda nak kena settle. tiba2 masatu la jugak barang jualan sampai. lepastu masatula jugak internet takde, bila ada selooo sangat. memang menduga iman sungguh

update 24/7 : korang yang order barang..orang shipping kata lepas raya baru dapat barang. sory ye :)

minta maaf sangat bagi yang dapat barang lambat. taktau nak explain macam mana kat customer. tapi 2 je yang dapat lambat. lambat 3-4 hari. tapi believe me, bukan sengaja..huhu..barang sampai jumaat, jadi patutnya shipping isnin. masatu I still kt UK isnin tu baru fly so semua sis in law uruskan. sebelum ship memang dah balut siap letak alamat semua tiggal nak pos, tapi member sorang ni tak dan balut sebab ambil order last minit. malam org ship dtg, petang tu husband gigih ke town beli barang tu then trus masuk kotak shipping. jadi kena tunggu I balik malaysia pula untuk balut dan pos. sebab sis in law tak berapa sihat. sampai nye isnin, rabu baru dapat pos. yang sorang lagi pula special case bawa naik kapal terbang. sebab nak bagi cepat, I pesan member bawak balik. nampak tak gigih nak bagi customer dapat barang cepat. jadi minta maaf dan minta tolong memahami keadaan diriku ini. *syahdu*

barang ready stock pun tak ter-upload gambar lagi. lagi2 bulan puasa ni, dengan cuca yang panas, buat semua kerja jadi seloo. tambah anak lagi. jadi kalau reply lambat, maaf sangat. bukan lari, dont worry ye

lepastu order open bulan 9 (kot) sebab sekarang masih kelam kabut. rumah pun tak dapat lagi, duit pun sesak nak buat modal hew hew

ewah kemain banyak alasan. hehe ampun. senang cerita, semua pun tak organize lagi. serabutnyaa *stress*

Transit di Istanbul
perjalananuk-malaysia sahaja makan masa 15 jam sebab kami transit kt dubai. kalau direct maybe 12-13 jam. sempat lah melawat hagia sophia, beli sovenir sebarang dua, makan makanan turki. lama tak dengar azan, tiba2 kt turki azan everywhere, masatu rasa rinduu sangat kat Malaysia. Memang 4 minggu tu keje jalan je. jadi encik adam usia 3 bulan tu memang kami hangkut 4 minggu ni pergi mana sahaja. tak nyesal beli baby carrier sebab adam berat hokey 5 kg tu usung kesana sini. takpe yang penting semua selamat Alhamdulillah. Atok nenek opah tokmad semua dah dilawati. Jejak kasih gituu

em..

rasa macam banyak benda nak membebel tapi macam perlu offline sekarang. cuma buat short update untuk tatapan para customer Uk4u, kot2 reply lambat..diorang susah hati..dan untuk tatapan bagi yang bertanya kt email..ni pun baru dapat reply email semua orang. hp masih takde lagi ye. harap maaf. so whatsapp memang tak work lansung

till then, kalau mengizinkan ada lah lagi entri merapu lepasni mihmih
I kan suka membebel

bye bye




1 comment:

terima kasih daun kelapa