Sewaan barang

11 April 2014

Register baby adam

Yey, finally adam dah ada nama penuh! selama ni dok panggil adam jek. tapi memang plan asal nak nama anak seketul. mudah

adam 1 minggu
lepas pooped, buat muka duck face

2 hari lepas bersalin, midwife akan datang ke rumah cek baby and cek JAHITAN MAK BABY. HUAHA nasib perempuan yang cek kannn..tak lah malu sangat..dah jadi bahan tontonan umum dah rasa ni..haih..

So 1st week, still mood happy dapat anak comel HAHA (Alhamdulillah). eh semua parent akan rasa anak die la ter-paling-comel. so forgive me ;p

Dengan badan lemah longlai, uruskan postage barang jualan ke Malaysia...kemas rumah tunggang langgang. eh kena kemas. sebab ramaiiiii tetamu datang..lepastu masak nasi lemak untuk jual kat easter game event. Pantang ke tak ni?? ahahaha

gigih mak jemah cari sesuap aglio olio

lai lai..team UEL masih ramai yang bujang ekeke


so, after a week baru boleh uruskan registration semua

registration office Newham, classic

Sampai je reg office, bagi birth discharge paper, takde kena isi apape borang pun..tunggu turn dalam 15 min, then mereka panggil masuk ofis kena interview pasal MH370..eh takla..pasal baby, bapak baby mak baby lah..pung pang pun pang siap. total amek masa dari tunggu sampai lah siap dalam 30 min. Not bad. Cepat jugak 

nama pilihan opah adam

birth cert ni kena beli..selai 4 pound. boleh beli sepuluh kalau nak. aneh kan? so kitorang beli 3. taktau kenapa sampai 3

nak balik dah. mak cik sangat ni


No comments:

Post a Comment

terima kasih daun kelapa